El nou alcalde de Montaverner (PP) es duplica el seu sou en el primer ple de la legislatura

0
816
Jorge Boluda, nou alcalde de Montaverner

Jorge Boluda passarà a cobrar 23.500 euros front als 11.450 que percebia el seu predecessor de Compromís, perquè no ha arribat a l’ajuntament «a perdre poder adquisitiu»

El nou alcalde de Montaverner, Jorge Boluda (PP), s’ha duplicat el seu sou com a batlle en el primer ple de la legislatura celebrat el passat dimecres 26 de juny. D’esta forma Boluda cobrarà 23.500 euros anuals front als 11.450 euros que cobrava el seu predecessor, Juli Juan, de Compromís.

En el ple municipal Compromís va afirmar que el que ells consideren que és un sou adequat és d’uns 12.000 euros anuals. No obstant des del PP el propi alcalde Jorge Boluda afirmava que no ha arribat a l’ajuntament «a perdre poder adquisitiu».

Des del PP s’ha defensat l’increment amb que també ha augmentat la dedicació de l’alcalde, i que ara es dedicarà un 70% de la jornada laboral, és a dir vora 30 hores setmanals, mentre que l’anterior tenia una dedicació del 50%. Inés Tudela, portaveu popular ha recalcat que «sempre hem defensat que qui treballa té que cobrar» i que és una despesa assumible per a les arques municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here