El Monestir de la Valldigna reobri les portes amb visites guiades en Simat

0
1240
Simat de la Valldigna
Un dels moments de la visita guiada.

El Monestir de la Valldigna va tornar a reobrir les seues portes als visitants el passat dissabte, 27 de març, després d’un any tancat degut a la crisi sanitària de la COVID-19 i a unes obres que s’estaven realitzant.

Els visitants van poder accedir al monument amb cita prèvia, ja que, de moment, sols es poden realitzar visites guiades durant el cap de setmana amb grups reduïts d’unes 15 persones.

Al llarg de la visita, la guia els va explicar la història del Monestir de la Valldigna, les llegendes que figuren entorn este monument i algunes curiositats com el fet d’haver patit dos terratrèmols. Els visitants es van mostrar sorpresos, ja que mai havien accedit al Monestir i van destacar que el que més els va sorprendre va ser la grandària i la decoració de l’església.

Tot i això, de moment, encara no es pot accedir al refectori, ja que continua en obres.

Des de l’oficina de Turisme, s’han programat diverses visites guiades coincidint amb les vacances de Pasqua. Així, els visitants podran conèixer amb més profunditat el Monestir de la Valldigna i la Mesquita de la Xara amb reserva prèvia.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí