El Ministeri premia l’Ajuntament d’Ontinyent per contribuir a reduir la sinistralitat laboral

0
1547
Joan Sanchis ha recollit la distinció

El consistori rep una bonificació de 5.500 euros a través de la mutua Umivale, que ha lliurat distintius al consistori i a empreses de la zona

El Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social bonificarà amb 5.500 euros a l’Ajuntament d’Ontinyent en el pagament de les quotes de cotització, com a incentiu econòmic en reconeixement a la seua contribució “eficaç i contrastable” a la reducció de la sinistralitat laboral.

Esta bonificació s’articula a través de la mutua Umivale, amb la qual treballa el consistori, i que hui lliurava a la seu d’ATEVAL una sèrie de distintius tant al consistori com a empreses de la zona pel seu treball en matèria de prevenció. La distinció ha estat replegada pel regidor de Personal, Joan Sanchis, qui acudia acompanyat dels treballadors del Departament de Personal i Modernització, i que destacava que “l’Ajuntament sempre ve treballant intensament als últims anys en matèria de prevenció de riscos laborals, cosa que es veu reflectida en comptar amb un baix índex de sinistralitat. Açò, que per se ja és una bona noticia, és ara una doble satisfacció perquè va a comportar un estalvi per a les arques municipals. Agraïm a Umivale la distinció i també el bon treball que venen duent a terme amb nosaltres, així com la dedicació del Departament de Personal, que ha estat clau per a aconseguir estos resultats”, manifestava.

La Directora Territorial d’Umivale, Mercedes Silvestre, ha manifestat per la seua banda que “incentius com el Bonus promouen que les empreses adquirisquen i mantinguen bons hàbits en la cura de la salut dels seus treballadors i treballadores, i l’Ajuntament i les empreses que hui es premien són un referent en aquest sentit”, manifestava. En l’acte també han participat el Secretari General d’ATEVAL, José Vicente Serna així com el President i el Secretari General de COEVAL, Javier Cabedo i Vicente Donat, entre d’altres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí