El mercat dels divendres tornarà a Albalat dels Sorells

0
411

Este divendres 8 de maig es podrà tornar a muntar el mercat a Albalat dels Sorells. Després d’un temps, i una vegada s’ha entrat en un procés per tornar a la normalitat, les paradetes podran tornar a vendre els productes de primera necessitat, menjar i productes de neteja.

Segons comenta Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, entre la Policia Local, la brigada i l’alcaldia, s’ha estat estudiant i preparant un recinte perquè es puguen complir les mesures de seguretat que s’han marcat des de sanitat. És per això que demà al parc Hort del Comte s’habilitarà un recinte tancat al qual només es podrà accedir per un punt, que tindrà un únic sentit. Les persones que vulguen accedir ho hauran de fer rentant-se les mans amb gel hidroalcohòlic i amb mascareta. L’Ajuntament té preparat el material per a fer l’obertura cap a les 8.45 del matí.

Claramunt ha tornat a agrair als treballadors i treballadores de l’Ajuntament el seu esforç en estos moments tan incerts i en el que hem d’anar adaptant-se a mesura que van canviant les condicions i les normes que des del govern central se’ns marquen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here