El Mercat de Dénia premia les compres durant Setmana Santa i Pasqua

0
692

La Regidoria de Mercats i el Mercat Municipal de Dénia llancen, per segon any consecutiu, la campanya de Setmana Santa i Pasqua. Del 22 de març al 6 d’abril el recinte s’engalana amb banderoles i una decoració central típica d’estes dates, on s’exhibiran els cabassets que se sortejaran entre la clientela.

Cartell de presentació de la campanya.

Durant la campanya, les persones que realitzen compres superiors a 10 euros en el mercat podran entrar en el sorteig de 30 cabassets de Pasqua amb productes tradicionals d’estes dates cedits per les parades col·laboradores. La meitat dels cabassets se sortejarà el 30 de març, Divendres Sant, i l’altra meitat el divendres 6 d’abril, per tal que els usuaris agraciats puguen gaudir en cada pont festiu del cabasset i els productes del mercat municipal.

Aprofitant la presentació de la campanya, recorden que l’horari d’obertura del Mercat Municipal durant Setmana Santa i Pasqua és el següent: obrirà els dies 29, 30 i 31 de març (Dijous, Divendres i Dissabte Sant) i el dilluns de Sant Vicent (9 d’abril) i romandrà tancat el Dilluns de Pasqua (2 d’abril).

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here