El líder d’EUPV a Xàtiva, Miquel Lorente, nou Director General d’Economia Sostenible de la Generalitat

0
1213
Miquel Lorente, líder d'EUPV a Xàtiva

Lorente serà el segon membre del ple de Xàtiva que integra el segon graó de la Generalitat, després del nomenament de la socialista Xelo Angulo com a Directora General de Cooperació

Miquel Lorente, regidor a l’Ajuntament de Xàtiva portaveu de Xàtiva Unida i líder d’EUPV a la ciutat, ha estat nomenat Director General d’Economia Sostenible. El departament s’emmarca dins la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, encapçalat per Rafa Climent (Compromís), i alhora també dins la Secretaria Autonòmica d’Economia Sostenible que gestiona la líder del PSPV d’Ontinyent, Rebeca Torró.

Lorente, que en la passada legislatura ja va gestionar la delegació de Promoció Econòmica, es el segon membre del ple de Xàtiva amb un càrrec al Consell, després que la setmana passada s’anunciara que la tinent d’alcalde Xelo Angulo anava a ser la Directora General de Cooperació.

Miquel Lorente també és membre de l’Assemblea Nacional del País Valencià d’EUPV, i proper a la líder de la coalició valenciana, Rosa Pérez Garijo, formant part del seu equip des del seu nomenament com a coordinadora general.

Després de fer-se públic el nomenament Lorente ha manifestat que «anem a ajudar a fer possible amb treball i il·lusió que l’economia d’aquest país siga més justa i que tinga com a un dels eixos prioritaris acompanyar a aquells treballadors i treballadores que mai han estat en el centre de l’acció política».

A més a més Lorente també ha fet una lectura en clau territorial apuntant que és «un gest cap al rellançament de les comarques centrals on l’amenaça del despoblament com en altres indrets del territori valencià està present. Ara és el moment de vertebrar i promoure l’economia productiva com una eina de subjecció de la població en el territori i sempre des del repte que suposa l’economia sostenible». El nou director general conclou afirmant que «aquesta nova responsabilitat implica un gran repte que integra la diversitat i la riquesa del teixit productiu d’un territori que va des de Vinaròs a Guardamar».

Miquel Lorente ha estat felicitat pel seu nomenament a través de les xarxes socials tant per l’alcalde de Xàtiva com pel PP de la ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí