El jutjat de Sueca arxiva la denúncia per prevaricació contra Joan Baldoví


0
4094
Joan Baldoví.

El magistrat, després de prendre declaració a una tècnic municipal, considera que no hi ha indicis de delicte

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Sueca ha decretat el sobreseïment provisional de la causa per presumpta prevaricació administrativa per la qual havia citat a declarar com investigats el pròxim 17 de febrer al exalcalde de Sueca i diputat al Congrés per Compromís, Joan Baldoví, i a l’ex alcaldesa d’aquesta mateixa localitat i actual secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit.

El magistrat ha pres aquesta decisió després de prendre declaració en qualitat d’investigada a una tècnica municipal. Així mateix, amb anterioritat, havia decretat l’arxivament de les diligències per a una altra investigada, que exerceix el càrrec de secretària municipal, han indicat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El titular del jutjat considera que no existeix «cap indici del delicte investigat» ja que l’actuació de l’Ajuntament en relació a la legalitat d’unes obres es va ajustar «en tot cas a la legalitat i les resolucions judicials que l’afectaven».

La resolució, dictada en un acte amb data d’aquest dijous, no és ferm i contra ella cap recurs de reforma davant el propi jutjat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here