El jutge de Sueca s’inhibeix per l’agressió sexual en grup de 5 homes a una dona en una platja nudista de Cullera

0
953
Platja del Mareny de Sant Llorenç de Cullera

Els homes acusats de l’agressió van ser detinguts i posats en llibertat el mateix dia dels fets, i citats a declarar per a aquest dimarts

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Sueca s’ha inhibit a favor del jutjat número 1 de la mateixa localitat per la causa de la suposada agressió sexual en grup a una dona comesa per cinc homes a la platja nudista del Mareny de Sant Llorenç, a Cullera.

Des del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana s’ha informat que els homes, que van ser detinguts el mateix dia, també van ser posats en llibertat hores després. La Guàrdia Civil els va citar per comparéixer aquest dimarts 25 de juny davant el Jutjat de 1a Instància i Instrucció 2 de Sueca per un delicte lleu.

El titular així ha acordat suspendre el judici i s’ha inhibit de la causa en favor del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Sueca com a acusats en un judici immediat per delicte lleu. Fonts judicalis han explicat que el Jutjat n2. ja havia obert diligències prèviesamb anterioritat pels mateixos fets per un presumpte delicte contra la llibertat sexual després de tindre coneixement de la denúncia interposada per la víctima.

Segons explica la Guàrdia Civil quan la dona es va dirigir a l’aparcament de la platja, un grup de cinc homes de 45 i 50 anys va començar presumptament a increpar-la «amb frases vexatòries de tipus sexual» i, segons va denunciar la dona, en passar davant d’ells va ser objecte de «algun tipus de delicte d’abús sexual».

Una vegada aconseguit l’aparcament, la dona va demanar ajuda a una parella que hi havia allí, mentre els cinc homes es van pujar al seu vehicle i van realitzar «maniobres brusques», fins al punt que, segons la víctima, van intentar atropellar-la amb el cotxe.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí