El jutge accepta que declare en el cas Alqueria el perit que va fer un informe que nega un perjudici econòmic de la gestió de Rodríguez

0
1265
Ciutat de la Justícia de València

El dia 30 declararan l’Economista-Auditor José Andreu, autor de l’informe demanat pel mateix Jorge Rodríguez, així com Agustina Brines, anterior cogerent de Divalterra, a petició pròpia

El jutge del cas Alqueria ha acceptat que preste declaració el pèrit que va realitzar un informe pericial en el qual s’afirma que “la gestió de l’òrgan d’Administració i el seu President Don Jorge Rodríguez Gramaje no ha perjudicat econòmicament l’Entitat Divalterra S.A.”. Així el jutge que investiga un possible cas de prevaricació de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, durant el seu temps com a president de la Diputació de València ha cridat a declarar a l’Economista-Auditor José Andreu el pròxim 30 de gener.

L’informe d’Andreu, realitzat a instàncies del propi Jorge Rodríguez, consta de 20 pàgines, i al llarg del seu escrit s’afirma que «s’observa una reducció important dels costos (personal i explotació) registrats per la societat, la qual cosa suposa un important benefici per a l’Administració Pública (soci únic de Divalterra, S.A.) en veure’s reduïdes les necessitats de finançament (subvencions) de l’entitat participada…”.

D’una altra banda el jutge també ha admés que l’antiga cogerent de Divalterra, Agustina Brines, declare davant del magistrat, testimoni que es realitzarà a petició de la pròpia Brines. La declaració també tindrà lloc el 30 de gener, tot just abans que el pèrit econòmic.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí