El IX Festival de circ i Teatre torna a eixir als carrers d’Ontinyent per Nadal

0
790
Imatge de l'espectacle 'Carrillón' als carrers d'Ontinyent.

S’han previst fins a 18 representacions teatrals que arribaran a tots els barris de la ciutat fins al proper 3 de gener

De manera adaptada a la pandèmia de la Covid-19 començava aquest diumenge el IX Festival de Circ i Teatre al carrer d’Ontinyent. L’espectacle «Carrilló» de la companyia catalana La Tal obria el festival amb quatre sessions repartides al llarg del dia per evitar aglomeracions i garantir així la distància de seguretat entre les persones assistents.

La regidora de Turisme, Sayo Gandia, explicava durant la inauguració que «hem de donar exemple. Fer cultura d’una manera segura també es possible» i incidia que «hem apostat per un nou festival adaptat a la pandèmia» que compta amb 12 companyies i, fins a 18 representacions que arribaran a tots els barris de la ciutat i de manera simultània per evitar aglomeracions. En aquest sentit, es manifestava l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava que «mantindre este festival no sols és una aposta per la cultura, sinó també perquè els xiquets i xiquetes d’Ontinyent i d’altres poblacions puguen tindre moments especials».

La programació es reprendrà aquest diumenge 20 de desembre amb l’actuació «Italino Grand Hotel» de la companyia La Tal. Serà en la Sala Gomis a partir de les 18:00h amb un aforament màxim de 145 persones. Les invitacions podran arreplegar-se una hora abans en el mateix lloc de la representació. Aquest espectacle de clown parteix de la pregunta qui renta els milers de llençols dels hotels?. El dilluns 21 continuarà la programació a partir de les 18:00h al Teatre Echegaray amb l’espectacle «Tempus Magicus» de JMGestion Teatral on 8 artistes faran gaudir als xiquets i xiquetes d’una vesprada d’acrobàcies, màgia i clowns.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí