El I Congrés d’Ambaixades de Moros i Crisitians d’Ontinyent va estar present a Expofesta d’Alacant

0
797
expofesta 1
També es va divulgar el 150 aniversari dels Moros i Cristians d'Ontinyent

Les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent han estat per primera presents a la Fira Nacional de les Festes Populars d’Alacant EXPOFESTA en la que han divulgat els principals esdeveniments que se celebraran a la capital de la Vall d’Albaida en l’any  2010 com són el I Congrés Internacional d’Ambaixades i Ambaixadors i els 150 anys dels Moros i Cristians a Ontinyent.

D’esta forma a través de l’stand del que s’ha disposat durant el passat cap de setmana s’han promocionat els actes, especialment el Congrés que el dissabte passat es a presentar dins les activitats de la UNDEF als mitjans de comunicació.

Esta ha estat així la segona presentació, després de la realitzada el passat 20 de novembre al Saló d’Actes de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent,  per a la qual es va comptar amb el president de la Junta de Govern dels festers Rafael Ferrero Terol, amb el Secretari General del Congrés, Juan Antonio Alcaraz i el president de la UNDEF, Francisco López.

Alcaraz va exposar els objectius i finalitats d’esta trobada internacional i va informar dels treballs de difusió realitzats fins al mement. Posteriorment es va explicar el calendari i les representacions festeres que es van a realitzar amb motiu d’este esdeveniment.

Per una altra banda tant Ferrero com López van invitar i animar a les associacions festeres morocristianes a gaudir del congrés que es desenvoluparà del 15 al 18 de juliol a Ontinyent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí