El govern local dóna el vist-i-plau perquè Parc Sagunt albergue la multinacional Crown Packaging

0
1169
L'empresa Crown Holdings és una de les noves multinacionals que arribaran a Sagunt

La Junta de Govern Local emet l’informe municipal favorable a l’activitat de l’empresa, pas necessari perquè la Conselleria de Medi Ambient atorgue a la fàbrica l’autorització ambiental integrada necessària per a la seua activitat

La Junta de Govern Local de Sagunt ha emés este dimecres en sessió extraordinària l’informe municipal favorable i preceptiu a l’activitat de l’empresa Crown Packaging en Parc Sagunt I. Este informe ha sigut comunicat a la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat Valenciana i és un pas necessari perquè la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural atorgue a la fàbrica l’autorització ambiental integrada, un permís necessari per a la seua activitat industrial.

El regidor d’Activitats, Guillermo Sampedro, ha declarat que des del seu departament estan “agilitant tota la implantació d’empreses noves i d’activitats noves al mateix temps que seguim amb la gestió ordinària de llicències i altres tràmits” i ha destacat que “este ha sigut un expedient molt complex que s’ha tramitat en qüestió de mesos. Ha sigut una tramitació molt àgil, sobretot gràcies a la bona labor dels serveis tècnics i jurídics del departament d’Activitats”.

“Crown és una empresa que aportarà 150 nous llocs de treball a la comarca i paral·lelament des de l’Ajuntament estem tramitant tot el centre logístic de Crown, que també sumarà noves xifres de creació d’ocupació en els pròxims mesos”, ha assenyalat Sampedro. S’espera que la Conselleria atorgue a Crown Packaging l’autorització ambiental integrada durant el mes vinent d’octubre.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i membres de l’Equip de Govern van visitar les instal·lacions d’esta empresa de fabricació de llandes el passat 13 de setembre. L’empresa està finalitzant la construcció de les seues instal·lacions en Parc Sagunt I i començarà a entrar en producció este mes d’octubre. L’obertura d’esta fàbrica suposarà la creació de 150 ocupacions directes i uns 50 indirectes, la majoria per a persones de Sagunt i la resta de la comarca del Camp de Morvedre.

La planta de Sagunt és una de les més capdavanteres d’este tipus a nivell mundial, la construcció del qual suposa una inversió d’uns cent milions d’euros. La seua capacitat de producció serà d’aproximadament cinc milions de llandes al dia, amb un flux de cent camions al dia quan estiga a ple rendiment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here