El govern d’Ontinyent acusa al PSPV de fer una «utilització partidista i irresponsable de la violència de gènere»

0
3179
Natalia Enguix, regidora d'Igualtat d'Ontinyent

La responsable d’Igualtat a Ontinyent, Natalia Enguix, afirma que el PSPV amb el seu anunci » fa el joc a l’extrema dreta»

La Regidora d’Igualtat d’Ontinyent, Natalia Enguix, ha criticat que el PSPV local «s’equivoca fent una utilització partidista i irresponsable de la violència de gènere perquè fa el joc a l’extrema dreta».

Després de que els socialistes hagen anunciat que han realitzat una pregunta al govern local d’Ontinyent de en què s’han gastat els diners dels fons rebuts dins el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. Així Enguix ha exposat que «el to, la forma i el fons de la nota de premsa el que mostra és la preocupació dels socialistes de Pedro Sánchez pel resultat de les eleccions».

Amb tot l’explicació donada per la regidora de La Vall ens Uneix és que «l’Ajuntament d’Ontinyent, com bé sap el Ministeri perquè així s’ha justificat, destina l’ajuda que rep a finançar part del servei d’atenció a les dones maltractades que està integrat por una tècnica, una advocada i una psicòloga, i també s’invertix en programes tan ‘rars’ com les campanyes del 8 de Març, el 25 de novembre o els punts violeta de les festes, unes dades que coneixerien directament si tingueren representació a l’Ajuntament, però que no tenim inconvenient en facilitar».

No obstant Natalia Enguix conclou afirmant que «el que hauria de fer el Govern d’Espanya, segons Enguix, és destinar més diners i posar en marxa de veritat el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, i perquè com ha recordat la regidora contra esta xacra es lluita tots els dies i és una tasca de tots i de totes».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here