El govern de Xeraco treballa ja en noves solucions per evitar les inundacions al terme

0
506
Un dels moments de la reunió.

L’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, es va reunir el passat dilluns, 17 de juny, amb els llauradors del municipi amb l’objectiu de buscar solucions als problemes d’inundacions que han patit aquestos anys.

Tal i com ha assegurat el primer edil, «el nostre compromís era amb els llauradors i, per això, la primera actuació ha sigut asquesta reunió amb companyia dels tècnics per tal de treballar en aquesta línia amb l’objectiu que deixe de ser un problema tant a Xeraco com a Xeresa i Gandia».

Segons ha recordat Avelino Mascarell, aquestos últims anys s’han patit dues inundacions «per la falta de manteniment de les estacions d’extracció d’aigua i el que volem buscar són eixes alternatives i actuacions per evitar aquestes situacions sempre amb l’ajuda de les persones que entenen i coneixen el terme».

En estos moments, segons l’alcalde, els tècnics estan estudiant les millors opcions i des de l’Ajuntament s’estan desenvolupant una sèrie de reunions amb altres institucions i consistoris com Xeresa per treballar colze a colze.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here