El Govern anuncia que destinarà un milió d’euros a la restauració de les muralles del castell de Sagunt

0
6332
Imatge del Castell de Sagunt.

La inversió ja va ser apuntada el passat mes d’abril per l’anterior ministre en una visita que va realitzar a la fortalesa de Sagunt

Les muralles del castell Sagunt rebran una inversió d’un milió d’euros en el pressupost de 2022. Així ho ha afirmat el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de la reunió que ha mantingut aquest divendres amb el ministre de Cultura, Miquel Iceta.

Esta partida s’ha indicat dins d’un paquet d’inversions que ha comunicat Iceta al president Puig durant la reunió que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat, després de les crítiques durant els últims dies a que no apareguera cap partida específica per la fortalesa saguntina.

Aquest inversió es correspon a l’anunci fet per l’anterior ministre de Cultura José Manuel Uribes, qui va visitar el castell de Sagunt el passat mes d’abril. Llavors l’aleshores ministre, acompanyat per l’alcalde Darío Moreno i per la delegada del Govern i exalcaldessa de la ciutat, Gloria Calero, va afirmar que es contemplaria una inversió d’1,1 milions «per a optimitzar l’experiència de visitants i turistes i contribuir a un millor coneixement d’este monument nacional».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here