El gos Bronx es proclama guanyador en el Campionat Nacional de Treball el Bòxer celebrat a l’Olleria

0
873
boxer l'Olleria
El campionat es va disputar al camp de futbol 'la Solana'

Bronx, el gos de Juan Carlos García de Madrid, ha estat el guanyador del Campionat Nacional de Treball del Bòxer Club d’Espanya, celebrat el passat cap de setmana al camp de futbol ‘la Solana’ de l’Olleria. El gos es va proclamar campió amb un total de 262 punts realitzant el millor rastreig i la millor protecció. En segon lloc va quedar el gos Rakkie de Juan José Barragán amb 251 punts, i com a tercer classificat Cronos, de Ángel Aparicio, amb 247 punts, sent el millor este en obediència.

En el campionat van participar 8 guies amb els seus gossos de raça bòxer, tots provinents de diferents racons de l’estat com Astúries, Madrid, Galícia, Catalunya i fins i tot un participant alemany.

El campionat es va dividir en 3 parts: rastreig, obediència i protecció. En la primera part, anomenada de rastreig, els gossos havien de trobar 3 objectes, sent unes petjades al llarg d’uns 700 metres per on una hora abans havia passat la persona encaregada de deixar el rastreig i els objectes; esta part es va desenvolupar a la localitat de Fontanars dels Alforins.

La segona part del campionat, anomenada d’obediència, els gossos van realitzar una sèrie d’exercicis com caminar o córrer al costat de l’amo, seure a l’ordre, ginar-se i d’altres execricis. Esta segona part va finalitzar amb una sèrie d’exercicis  en la que els gossos han de portar als seus respectius amos objectes llançats per ells mateix, després de realitzar uns bots amb obstacles.

La tercera i última part, i considerada també la més espectacular, és l’anomenada de protecció, en la que els gossos s’enfronten a un figurant degudament preparat per esta tasca de diferents formes, primer buscant-lo a diferents amagatalls fins trobar-lo i avisar al seu amo mitjançant lladrucs, després defentsant-se i finalment mossegant la mànega del figurant, tot responent atentament a les ordres del seu amo.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí