El fòrum LABORA celebrat a Xàtiva reuneix a mig miler de demandants d’ocupació

0
4109
Imatge de la jornada celebrada a Xàtiva

En la jornada celebrada a la Casa de la Cultura de Xàtiva s’han presentat unes 50 ofertes de treball oferides per una quinzena d’empreses

La Casa de Cultura de Xàtiva alberga aquest dijous 5 de desembre el fòrum ‘Connecta LABORA’, organitzat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat Valenciana, i que ha reunit al voltant de 450 demandants d’ocupació i una quinzena d’empreses.

En la presentació de la jornada han participat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la Directora General d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana Rocío Briones i la presidenta de la Mancomunitat de municipis La Costera-Canal Maria José Tortosa.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha manifestat que «és un plaer poder albergar a la nostra ciutat un esdeveniment d’aquesta magnitud. Per a nosaltres és una oportunitat i volem agrair a LABORA que haja triat Xàtiva per posar en marxa aquest fòrum». Cerdà ha assegurat que «la filosofia d’aquest encontre encaixa perfectament amb la preocupació per l’ocupació que tenim a la nostra ciutat, i per això hem implementat diferents iniciatives des de l’Ajuntament per poder facilitar trobar treball a la gent de Xàtiva». L’alcalde ha finalitzat la seua intervenció dirigint-se als presents i «esperant que les oportunitats que brinden aquestes empreses tinguen una bona acollida per part dels demandants d’ocupació».

Per la seua part, la Directora General d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana, Rocío Briones, ha expressat sentir-se «feliç de veure com aquest servei LABORA, que va nàixer amb la intenció de ser útil per a la ciutadania, va pas a pas consolidant-se. Per fi el servei lidera una iniciativa, i no sols va a inaugurar i estar present en projectes que realitzen altres». Briones ha afegit que «sabem que la revolució tecnològica ha atropellat les relacions laborals, i que la forma en la que es busca la feina no és la mateixa, per això aquests fòrums demostren que internet no és més que un complement a allò presencial».

Maria José Tortosa, presidenta de la Mancomunitat de municipis Costera-Canal ha explicat que «des del Pacte del Territori Costera-Canal portem temps planificant accions i projectes dirigits a la inserció laboral de les persones desocupades i al foment de la iniciativa empresarial a la creació d’ocupació», i ha afegit que «es va a treballar per una major vertebració del territori, buscant sinergies amb els diferents ajuntaments».

En la jornada s’han presentat més de 50 ofertes d’ocupació per part de les empreses participants, i ha comptat amb diferents activitats com ara tallers, conferències, xerrades informatives i zones en les que poder realitzar entrevistes de treball i treball de networking.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí