El festival Polisònic de Gandia tanca l’edició 2019 amb un xifra “rècord” de 5.300 assistents

0
246
Assistents a l'últim concert del Festival Polisònic de Gandia

En 6 de les actuacions programades, s’ha penjat el cartell de “No queden entrades”

Amb l’actuació de la cantant flamenca Mariola Membrives, el passat dissabte va finalitzar la 30a edició del festival Polisònic, que ha tingut lloc al jardí de la Casa de Cultura de Gandia durant les últimes setmanes.

Segons fonts de l’equip organitzador del festival, han assistit 5.385 persones als 9 concerts programats, una xifra rècord en la llarga història del Polisònic, destacant que en 6 de les actuacions programades, s’ha penjat el cartell de “No queden entrades”.

Nahuel González, regidor de Cultura, ha manifestat que “és una magnífica notícia aconseguir aquest rècord en el 30 aniversari del Polisònic”. Així mateix, ha destacat que el balanç econòmic del festival continua un any més amb xifres positives. D’un pressupost total de 34.000 euros, s’han aconseguit més de 25.000 euros en ingressos per entrades, als quals hi ha que afegir les subvencions de la Diputació de València i de la Conselleria de Cultura, la qual cosa implica l’autofinançament quasi total del Polisònic.

Així mateix, Eudald González, director artístic del festival, ha volgut destacar que s’han superat les previsions més optimistes, tant a nivell de públic com de qualitat dels grups que han participat, així com de l’impacte econòmic que genera el propi Polisònic en l’entorn de la casa de cultura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here