El Festival Més que Murs de Sagunt continua amb el mural de Galleta María a la façana del CEIP Ausias March de Sagunt

0
1649
El mural de Galleta María al CEIP Ausias March de Sagunt.

Els temes principals del mural són l’educació i la diversitat

El Festival d’Art Urbà Més que Murs, organitzat pel departament de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt, continua amb el quart mural de la sisena edició, que en este cas és de l’artista Galleta María i està situat en el CEIP Ausias March de Sagunt. En este mural també ha col·laborat el departament d’Igualtat.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro,van visitar divendres passat l’artista per a contemplar de primera mà el treball de Galleta María i intercanviar amb ella sensacions, informació i opinions sobre el mural.

Tal com ha explicat Galleta María, «en realitzar el mural en la façana d’una escola, els temes triats van ser la diversitat i l’educació», i és per això que «he decidit treballar el joc com un procés d’aprenentatge i al mateix temps incloure com pot ser de diversa una escola, quant a les persones que la componen», ha destacat l’artista.

Galleta María és una artista valenciana que, en l’actualitat, residix a Barcelona.Va estudiar Belles Arts a València i va completar la seua formació a Buenos Aires. Està especialitzada en disseny i il·lustració, a més d’en art urbà i muralisme. A més, les seues obres solen estar protagonitzades per temàtiques socials, i cerca interpel·lar l’espectador a través dels seus murals i els seus treballs.

D’altra banda, el pròxim i últim mural començarà l’11 de desembre en el CEIP Vilamar del Port de Sagunt, a càrrec de l’artista gallec Taquen. Este artista nascut en 1992 ha passat gran part de la seua vida a Madrid i ha pintat murals en mig món. Gran part de la seua obra gira entorn d’allò natural i orgànic, en la dialèctica entre estos elements i el paisatge.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí