El Festival de Circ i Teatre de Nadal d’Ontinyent comença amb música, acrobàcies, malabars i jocs


0
2324
Els xiquets són els protagonistes de la programació de Nadal d'Ontinyent

La meteorologia adversa va motivar el trasllat d’alguns espectacles a espais alternatius on es van desenvolupar amb total normalitat

Música, acrobàcies, malabars i jocs atrauen centenars d’espectadors a l’inici del VIII Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, que incloïa al seu primer cap de setmana una intensa programació al marc del conjunt d’activitats impulsades per l’Ajuntament en la campanya de Nadal ‘Ontinyent Il·lusiona’. La climatologia adversa, amb episodis de pluja i vent va motivar el trasllat d’alguns espectacles als espais alternatius previstos, on es van poder desenvolupar amb total normalitat.

Va ser el cas de l’espectacle inaugural dels “Black Blues Brothers” que finalment va tenir lloc al Teatre Echegaray, on es va barrejar la música dels clàssics “Blues Brothers” amb les acrobàcies i equilibris dels 5 components de la companyia keniata, en una mostra de teatre físic extrem combinada amb elements d’humor que va arrancar forts aplaudiments del públic.

L’oratge va donar una treva en la jornada de dissabte quan veïnat i visitants van poder gaudir pel matí d’una ludoteca a la placeta Latonda i de la cercavila “Espantacriatures” de la companyia Disparatario al barri de La Vila, comptant amb la col·laboració de la Banda Jove de la Unió Musical I coincidint amb l’activitat “Càrrecs Solidaris” de la Societat de Festers. Ja per la vesprada la companyia aragonesa D’Click portava l’espectacle “Isla”, amb la premiada història de tres nàufrags articulada amb elements de diverses disciplines circenses.

Diumenge de vesprada la ludoteca “Jugantots” de la companyia catalana Activijoc va portar una col•lecció exclusiva de 20 jocs gegants tradicionals de fusta, a la placeta de Sant Francesc d’Ontinyent, lloc on la companyia valenciana Ameba Teatre també portava el seu espectacle “Carro de jocs” per animar a xiquets i xiquetes a jugar. També en la vesprada de diumenge La Finestra Nou Circ va portar el seu espectacle “Memphis Rock & Circ, per les seues característiques davant els vents que es registraren es va fer finalment al Teatre Echegaray, on menuts i majors van viatjar a l’època daurada del Rock & Roll amb una posada en escena que combinava música en directe, malabars, acrobàcies aèries i humor.

L’activitat es repren aquest dilluns 23 de desembre al parc del Mestre Ferrero a les 18:30 hores on tindrà lloc l’espectacle d’humor “Fili Busters”, de la Companyia Mortelo & Manzani, i després d’un descans els dies 24 i 25, el 26 tornarà l’activitat de la mà de la Jove Companyia Masters Ballet, amb l’espectacle «El Trencanous” basat en la clàssica peça musical de Txaikovski al Teatre Echegaray amb passes a les 17:30 i les 20:00 hores.

La regidora coordinadora del Festival, Sayo Gandia, animava a la ciutadania d’Ontinyent, La Vall d’Albaida i les comarques veïnes “a acompanyar-nos estos dies i gaudir de la intensa programació per a públic familiar que hem preparat al Festival de Circ i Teatre i tots els atractius amb que compta estos dies una ciutat, Ontinyent, on ningú te excusa per avorrir-se estes festes”, manifestava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here