El director de l’Agència Antifrau renuncia a la Insígnia d’Or d’Alzira per incompatibilitat amb el seu càrrec

0
1978
Joan Llinares

La categoria d’Activitats Diverses en la que s’havia guardonat a Joan Llinares queda finalment deserta

Joan Llinares, actualment director general de l’Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció, ha renunciat a la Insígnia d’Or d’Alzira que l’ajuntament va anunciar la setmana passada que li atorgava.

La distinció, acordada per la Junta de Portaveus d’Alzira, va ser notificada pel mateix alcalde Diego Gómez, però Joan Llinares va respondre amb un escrit per explicar els motius de la seua renúncia: “Per a mi és un gran honor haver estat nominat amb una menció tan representativa de la meua estima ciutat d’Alzira. No obstant això, he reflexionat molt profundament i he arribat a la conclusió que a molt pesar meu no dec acceptar la insígnia ateses les meues responsabilitats actuals per l’aplicació de l‘article 65 del Reglament de Funcionament i Règim Interior de l’Agència».

Concretament el text manifesta que «Per a garantir aquesta independència el règim del seu personal està sotmés a uns principis d’actuació en matèria de deures i incompatibilitats i en concret a l’obligació de guardar imparcialitat i neutralitat política, ideològica i religiosa i li està prohibit acceptar tractes de favor, privilegis o qualsevol altre premi«.

Tot i això, la carta finalitza amb la següent afirmació: “Si un dia, quan estiga desproveït de responsabilitats i siga un senzill ciutadà, la ciutat d’Alzira considera que seguisc tenint els mèrits pels quals he sigut nominat a la Insígnia d’Or, serà per a mi un gran honor acceptar-la. Amb agraïment, una forta abraçada”.

Finalment, la Junta de Portaveus va decidir ahir que la categoria d’Activitats Diverses quede deserta.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí