El diputat de la Vall Ens Uneix vota sí a Gaspar en la Diputació “perquè done continuïtat al treball de Jorge Rodríguez”

0
326
Joan Sanchis junt a Toni Gaspar, amb la delegació de la Vall ens Uneix

Joan Sanchis arriba a la Diputació de València “per defensar els interessos d’Ontinyent i La Vall d’Albaida i impulsar la comarcalització de la Diputació”

Joan Sanchis Cambra, regidor de Territori i segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, es des d’aquest dimecres el primer diputat pel partit judicial de La Vall d’Albaida per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València. Al ple constitutiu de la nova corporació de l’ens, que tenia lloc al Palau de la Batlía, Sanchis votava en favor de la investidura de l’alcalde de Faura, el socialista Toni Gaspar, com a president de la institució “perquè done continuïtat al gran treball encetat l’anterior legislatura pel President Jorge Rodríguez”.

Sanchis, que acudia junt amb un grup de militants de La Vall Ens Uneix, apuntava com a objectius en la seua primera intervenció després d’assumir el càrrec “a treballar en tot moment per defensar els interessos d’Ontinyent i La Vall d’Albaida, i impulsar la comarcalització de la Diputació de València”, manifestava. L’ontinyentí, al seu discurs, posava en valor la identitat i capacitats de la població d’Ontinyent i els pobles de la seua comarca, de la que es sent orgullós, “una comarca orogràficament complexa però amb una immensa capacitat d’esforç i superació”, que ha estat descrita com “la Toscana valenciana”.

En parlar de Jorge Rodríguez, Joan Sanchis repassava algunes de les fites que va assolir al capdavant de la Diputació, una nova Diputació amb criteris objectius per al repartiment de les subvencions, on es va posar en marxa el Fons de Cooperació Municipal amb menys subvencions finalistes i més respecte a l’autonomia local. El nou diputat tenia paraules d’agraïment per als alcaldes i regidors de La Vall Ens Uneix i posava de relleu la seua intenció de ser la veu de tots els pobles de La Vall d’Albaida en una legislatura “que ha de ser la de la comarcalització de la Diputació de València, per tal de fer-la accessible i pròxima als nostres veïns i veïnes, a totes les comarques de la província”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ajuntament, COEVAL, ATEVAL i la UV treballen en la implantació del futur Parc Científic Universitari a Ontinyent

Al llarg de la seua intervenció Sanchis mencionava tots i cadascun dels 34 pobles de La Vall d’Albaida “que tindran veu en esta sala de plens”, així com elements emblemàtics de la ciutat i la comarca com el Campanar de La Vila, el riu Clariano o el cim del Benicadell, així com a la tradició industrial, la capacitat d’innovació o la recent aposta per la Universitat. Igualment al·ludia a Caixa Ontinyent i la posava com a “exemple viu del saber fer d’una terra i d’una gent que nos ens asustem davant els reptes i les dificultats”. En aquest sentir aprofundia en mentar al seu avi, “que estarà hui ben orgullós del seu poble, Ontinyent, que davant les injustícies, les mentides o la violència es rebel·la, perquè som gent de principis i valors, que posem sempre per damunt de tot a les persones”, manifestava.

Per això, finalitzava, La Vall Ens Uneix arriba a la Diputació “a tendir la mà, a sumar, a col·laborar, perquè sempre hem sigut i serem exemple del que és la lleialtat institucional. som gent de principis i valors, creem en les persones, per això, hui, hem donat el nostre suport al President Toni Gaspar, perquè sabem que ell també aposta per les persones i perquè continuarà treballant pels nostres pobles i ciutats, defensant i continuant el gran treball fet l’anterior legislatura pel President Jorge Rodríguez. Esperem de la seua presidència i del govern de la Diputació el tracte que mereixem”, concloïa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here