El diputat de carreteres explica les inversions al PSPV d’Aielo de Malferit per falta d’informació municipal

0
718
Pablo Seguí es va reunir amb els regidors socialistes
Pablo Seguí es va reunir amb els regidors socialistes

El diputat de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València, Pablo Seguí, s’ha reunit amb els regidors del PSPV d’Aielo de Malferit per informar-los sobre les inversions previstes des de la corporació provincial per al municipi en este exercici. El també portaveu del Grup Socialista en la Diputació i Secretari provincial de Política Municipal del PSPV explica que la trobada es produeix perquè puguen presentar les seues pròpies propostes i iniciatives -a banda de les de l’ajuntament, governat pel PP– en matèria d’inversions «i desenvolupar així una oposició proactiva».

En paraules del portaveu socialista en el consistori, Juan Rafael Espí, «volíem conèixer de primera mà els programes i plans provincials per a Aielo de Malferit, ja que des del govern municipal no ens faciliten cap informació més enllà de la qual pot obtenir-se en els plens, que són cada 3 mesos”.

El regidor, després de ser informat del volum total d’inversions de la Diputació de València per a 2016 i com s’han distribuït, va voler agrair al president de la corporació provincial, Jorge Rodríguez, el fet que ara les subvencions «es repartisquen sobre la base de criteris objectius i clars, de manera que cada municipi puga saber del que va a disposar». “Així sí és possible realitzar, fins i tot des de l’oposició, una planificació a llarg termini de les inversions que es poden realitzar per a millorar la vida dels ciutadans», afirma Espí.

El portaveu ha lamentat, no obstant açò, que el govern municipal desoïsca “sistemàticament” les propostes del seu grup i ha posat com a exemple la recent desestimació de les iniciatives que van plantejar per al Pla de Camins i Vials a pesar que, segons ha explicat, “no eren un capritx del nostre grup sinó que havien sigut elaborades a partir de les propostes arreplegades entre la població”.

Els edils socialistes han aprofitat així mateix la reunió per a conèixer detalladament l’estat d’execució del projecte de la nova rotonda que des de l’Àrea de Carreteres està previst construir en la CV-651 al seu pas per Aielo de Malferit. Una infraestructura que, tal com va recordar Juan Rafael Espí, “ja en campanya el Partit Popular va vendre com ‘feta’ i que ha hagut de ser la nova Diputació la que ho faça possible”. Referent a açò, el diputat provincial, en aquell temps responsable de Carreteres en la Diputació de València, els ha informat que “ara sí” el projecte està ja redactat i llest per a ser licitat. «Ha sigut aquesta nova Diputació la que de debò ha impulsat la seua realització i podem assegurar que serà una realitat en molt pocs mesos”, ha assegurat Seguí, qui ha afegit que “teníem clar que era una prioritat per al municipi i calia impulsar-ho”. La Diputació de València destinarà a aquesta obra un import de 303.013,11 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí