El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent alerta de la «saturació de telefonades» i recorda que els centres no han tornat a la normalitat

0
8107
Professionals de l'àrea de cirurgia del departament de salut

S’esta treballant en dissenyar un pla per a la ‘tornada a la normalitat’ que contempla reprogramar consultes, proves diagnòstiques i intervencions quirúrgiques no urgents sempre baix criteris clínics de prioritat

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent Premsa ha advertit que estan tenint una «certa saturació de telefonades» de la població en general perque davant la desescalada de les mesures de confinament per la pandèmia del coronavirus «pensen que els centres sanitaris han recuperat la normalitat», fet que encara no és una realitat.

Així el departament recorda que «hem començat les distintes fases de desescalada però això no significa que l’activitat en els nostres hospitals haja sigut normalitzada». D’esta forma s’ha demanat a la població «la mateixa responsabilitat i comprensió demostrada durant el confinament, per a entendre que, per la seua seguretat i salut, els nostres hospitals continuen atenent els casos no demorables i urgents».

Per això recorden que per a les consultes no urgents, i la resta de proves i intervencions «encara haurem d’esperar un poc per a recuperar el ritme anterior». En aquest sentit destaquen que «tots els nostres professionals estan treballant per a garantir-los que siguen atesos tan ràpidament com siga possible de però amb la màxima seguretat per a evitar contagis».

D’una altra banda s’ha avançat que s’esta treballant en dissenyar un pla per a la ‘tornada a la normalitat’ que contempla reprogramar consultes, proves diagnòstiques i intervencions quirúrgiques no urgents sempre baix criteris clínics de prioritat. Serà cada Servei qui es posarà en contacte telefònic amb vosté per a confirmar la seua nova cita.

Apel·lem a la seua comprensió davant de l’esforç organitzatiu que esta pandèmia està comportant i li demanem responsabilitat per a no saturar les nostres línies telefòniques o finestretes d’atenció presencial de forma innecessària.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí