El delegat del Govern visita les zones afectades per les pedregades a la Ribera Alta i la Ribera Baixa

0
1551
Juan Carlos Fulgencio conversa amb l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez

Juan Carlos Fulgencio, que ha mantingut una trob ada amb alcaldes, sindicats i cooperatives agràries, es compromet a accelerar les gestions amb els ministeris

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, s’ha compromès a “accelerar les gestions amb els diversos ministeris” després de visitar les zones afectades en la Ribera Alta i la Ribera Baixa per la pedra del passat 1 de juliol.

Posteriorment, ha mantingut en l’Ajuntament d’Alzira una trobada amb alcaldes, sindicats, cooperatives i associacions agràries on ha assenyalat que “el Govern tractarà de forma preferent les zones efectivament devastades”.

Fulgencio ha reiterat “el compromís de l’Executiu a donar resposta ràpida a les situacions de catàstrofe que afecten al camp i els agricultors” Es tracta; segons ha subratllat, d’un “sector sensible i fonamental per al Govern i per a la Comunitat Valenciana”. Per açò, una vegada es quantifiquen els danys, “el Govern actuarà en funció de les seues competències”.

Agroseguro delimitarà el perímetre de la zona afectada. Una vegada peritados els danys per l’Oficina Comarcal d’Agricultura, Pesca i Alimentació, es realitzarà un informe de valoració de la Comissió Territorial d’Assegurances Agràries, que s’elevarà als ministeris. Les possibles ajudes seran aprovades en Consell de Ministres

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here