El cornetista Dani de Baza d’Alboraia clausura el 90 aniversari de Germandat del Santíssim Crist de la Providència

0
1276
Cornetista de Alboraia.

La Germandat del Santíssim Crist de la Providència i del Sant Calze d’Alboraia va celebrar divendres passat l’acte de clausura del seu 90 aniversari amb l’actuació del cornetista Daniel Jiménez Castro, conegut internacionalment com Dani de Baza, i la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alboraia. Durant l’acte, que va tenir lloc en la Parròquia de l’Assumpció de La nostra Senyora, es va celebrar una eucaristia, a la qual va seguir el concert de la banda.

La banda, dirigida per Eduardo Nogueroles, va comptar amb la col·laboració del cornetista Dani de Baza, i van interpretar diverses peces, entre les quals destaquen la marxa composta pel director, ‘Cristo de la Providencia’, i peces incloses en el nou disc del cornetista, com a ‘Rapsodia’, ‘Loneliness’, ‘La Pasión’, o ‘Fanfarria de Bronce’. A més, van tocar el ‘Intermezzo’ de la ‘Caballeria Rusticana’, ‘Nimrod’ de ‘Variaciones Enigma’ i ‘A Sant Roc’.

A l’acte va acudir Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia, juntament amb diversos membres de l’equip de govern i de la corporació municipal, que van acompanyar a la Germandat en el seu 90 aniversari i van gaudir del concert de la Societat Musical i el cornetista.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí