El contractista de la rehabilitació de l’antiga estació de Xàtiva renuncia al contracte i el PP culpa al govern local

CaixaBank - MyBox

0
1433
Antiga estació de Xàtiva

El regidor Marcos Sanchis afirma que “el govern està paralitzat” perquè “tot el que es fa a l’ajuntament de Xàtiva ha de passar per les mans del Sr. Reig i això fa que s’alentisca”

Un any després de que es licitaren les obres per rehabilitar l’antiga estació del tren de Xàtiva, l’empresa adjudicatària ha renunciat a executar unes obres que ni tan sols han començat, per la qual cosa el 21 de novembre l’Ajuntament de Xàtiva va resoldre el contracte.

Davant esta situació el regidor del PP Marcos Sanchis ha culpat directament al govern local de Roger Cerdà. Afirma així que “hem realitzat el seguiment a aquest contracte, i sempre hem estat preguntant l’estat d’aquest, atés que veiem que estava adjudicat i no es realitzava cap actuació, únicament es van col·locar senyalització de l’obra”.

Sanchis ha manifestat que “estem davant un nou episodi en el qual el contractista abandona i renuncia a la realització d’aquesta. Estem acostumant-nos al fet que amb aquest equip de govern les empreses renuncien a treballar, com també va ocórrer en el cas del Attilio Bruschetti”.

Amb tot el regidor del PP critica que “a cada dia que passa veiem més clar que el govern està paralitzat, que tot el que es fa a l’ajuntament de Xàtiva ha de passar per les mans del Sr. Reig i això fa que s’alentisca”. Conclou manifestant que “al final els perjudicats són els ciutadans que veuen com els serveis es deterioren, que les obres no s’executen, o s’executen tard” per la qual cosa demanen “una reorganització de competències, no pot ser que un regidor acumule les àrees, d’obres, hisenda, personal, patrimoni, i en canvi hagen uns altres que només gestione arxiu i política lingúistica. Si l’alcalde no remeia aquesta situació es converteix en responsable i còmplice”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here