El Consorci de Residus posa en marxa l’ecoparc de Moixent

0
1044
Imatge de l'acte que ha tingut lloc a Moixent.

És la segona Instal·lació d’aquest tipus que es posa en marxa en una setmana, després de l’ecoparc de la Font de la Figuera, que va ser posat en marxa la setmana passada

El President del Consorci de Residus (COR), Vicent Muñoz, i l’alcalde de Moixent, Guillermo Jorques, al costat de nombrosos veïns i veïnes i representants del Consorci de Residus, han realitzat aquest dimartsla visita al nou Ecoparc de Moixent, la instal·lació número 20 d’aquest tipus en el territori del COR.

L’ecoparc de Moixent compta amb una superfície de 4.536 metres quadrats, i ha suposat una inversió de 526.000 euros, i donarà servei a tot el veïnat de la zona per a depositar en ell els residus més voluminosos i perillosos de la llar. A més, com tota la xarxa d’ecoparcs i ressò mòbils del COR, està informatitzat per a permetre la identificació dels residus que deposita cada usuari, per a poder aconseguir descompte en la taxa de tractament per reciclar, en la iniciativa, El meu Compte Ambiental.

L’ecoparc de Moixent, estarà obert al públic des de hui, en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 19,30 hores de dilluns a divendres, i els dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores.

El President del COR, Vicent Muñoz, ha destacat que “l’aposta del nostre Consorci per la prevenció en la generació de residus i la reutilització, és màxima, i amb aquest ecoparc continuem desenvolupant la xarxa més extensa de la Comunitat Valenciana”. Per al President del COR, “aquestes instal·lacions són fonamentals en la reutilització i tractament d’aquells residus més perillosos i molestos de la llar, i ens permet, com a institució, permiar a la ciutadania que més recicle amb descomptes en la seua taxa de tractament”.

Segon ecoparc en menys d’una setmana

Amb la posada en marxa del Ecoparc de Moixent, ja són 20 les instal·lacions fixes d’aquest tipus en les cinc comarques del COR, perquè la setmana passada, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, es va posar en marxa l’Ecoparc de la Font de la Figuera, que atendrà també nombrosos veïns i veïnes de la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here