El Consorci de Residus demanarà la suspensió de l’Autorització Ambiental del macroabocador

0
715
Roger Cerdà, president del Consorci de Residus
Roger Cerdà, president del Consorci de Residus

El dimarts 15 de març tindrà lloc a Xàtiva una sessió extraordinària de l’Assemblea General del Consorci de Residus (COR) que preveu entre els punts del seu ordre del dia la petició a la Conselleria de Medi Ambient la suspensió de l’Autorització Ambiental Integrada que permet la construcció del polèmic Macroabocador de Llanera. Així està previst que els membres de l’assemblea aproven esta sol·licitud que s’haurà d’enviar a la Direcció General de Qualitat Ambiental.

En el següent punt, a més, es recull un acord que declare els “principis inspiradors de la reformulació del projecte de gestió de residus del Consorci”. D’esta forma es confirmaria la intenció declarada pel nou president del COR, Roger Cerdà, qui va apostar en el seu nomenament per “partir de zero” i replantejar tots els principis del Consorci.

Des del col·lectiu ‘No al Macroabocador’ s’afirma que esta “és una de les millors notícies que podem donar, sols millorable per la del dia que l’acord siga definitiu. Ja queda poc per poder dir que la gent d’aquestes comarques ha aconseguit que s’impose el sentit comú”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here