El Conservatori Xàtiva oferirà 42 places provisionals per al curs 2020-2021

0
3154
Conservatori de Xàtiva

La matrícula per a realitzar la prova d’accés podrà realitzar-se entre l’1 i el 9 de juny, i les proves tindran lloc la primera setmana de juliol

El Conservatori professional municipal Lluís Milà de Xàtiva ha fet públic aquest dilluns 25 de maig les places provisionals oferides per al proper curs 2020-2021, que sumen un total de 42.

En concret, s’ofereixen per al primer curs un 7 places de clarinet, 3 de flauta, 3 d’oboè, 1 de saxofon, 3 de guitarra, 2 de trombó, 2 de tuba, 4 de trompa, 3 de trompeta, 3 de percussió, 4 places de piano, 3 de violí i 3 de violoncel; mentre que també s’ofereix 1 plaça de clarinet per a curs diferent del primer.

La matrícula estarà habilitada entre l’1 i el 9 de juny, i a partir del 15 de juny es publicaran les llistes provisionals d’alumnes matriculats en les proves d’accés per al curs 20-21, publicant les llistes definitives el 19 de juny.

La matrícula per a la realització de les proves d’accés es realitzarà telemàticament, entrant a la seu electrònica de la pàgina web de l’ajuntament de Xàtiva, a través de l’apartat de ‘autoliquidacions’, i els continguts de les proves d’accés estan disponibles a la secretaria del Conservatori en horari de 9 del matí a 13 hores. Els resultats es publicaran en finalitzar les proves de cada especialitat, i en cas de sol·licitar revisions de les proves, aquestes es realitzaran el mateix dia de la prova, una vegada finalitzada.

La publicació de les places definitives està prevista per al divendres 26 de juny, mentre que el dilluns 29 de juny es publicaran els tribunals i els dies 6, 7, 8 i 9 de juliol tindran lloc els exàmens de les proves d’accés a ensenyances professionals de música.

«Des de la regidoria de Conservatori estem posant en marxa tots els recursos disponibles per a poder fer aquestes proves amb les mesures que ens dicten des de la Conselleria de Sanitat», ha manifestat la regidora Reme Sinisterra, qui ha animat a «gaudir de la música a les instal·lacions ubicades a l’Antic Convent de Sant Agustí».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí