El Conseller Vicent Marzà es reuneix a Agullent amb alcaldes i regidors de Compromís

0
827
Imatge de l'acte de Vicent Marzà amb els regidors
Imatge de l’acte de Vicent Marzà amb els regidors

Este dijous la casa de cultura d’Agullent va acollir una reunió de treball d’alcaldes i regidors de la Vall d’Albaida, la Costera i l’Alcoià-el Comtat amb el Conseller d’Educació, Cultura, Esport i d’Investigació, Vicent Marzà. En paraules d’Àgueda Micó, secretària d’Organització de la coalició, “per a Compromís, la interlocució entre els nostres membres del Consell i la seua ànima, els col·lectius locals, és fonamental per afrontar el nou temps en la direcció del País, una etapa de responsabilitat al màxim nivell a les institucions valencianes.” Així doncs, el flux d’informació en tots dos sentits va servir per millorar l’acció política i institucional en el dia a dia.

La jornada de treball va consistir en intercanviar informació sobre els àmbits de la gestió de la conselleria: l’educació, les universitats, la cultura i l’esport. En un primer moment, el conseller Vicent Marzà es va adreçar al més del centenar d’assistents per a explicar els primers dos mesos al capdavant de la conselleria així com temes d’actualitat. Davant la proximitat de l’inici de curs acadèmic, el Conseller va explicar la polítiques que havien començat a impulsar, com la campanya de #XarxaLlibres de foment de la gratuïtat dels llibres de text, l’ampliació de la cobertura de menjadors escolars o l’experiència pilot de les aules de 2 anys en centres públics que entre enguany, com el CEIP Bonavista d’Ontinyent, entre d’altres. Al finalitzar la seua intervenció es va donar la paraula als assistents on li van fer arribar al conseller les inquietuds, reflexions, problemàtiques i propostes que des dels col·lectius locals creien oportú.

Després de més de dos hores de jornada de treball, es va donar per finalitzada la trobada. Una jornada que des de Compromís per la Vall d’Albaida qualificaven “altament productiva i en un format on el mateix Conseller va contestar a cadascuna de les qüestions formulades i on va mostrar que una altra política és possible, posant la Generalitat a treballar a favor del poble valencià”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí