El conseller Marzà es compromet a fer millores als centres educatius de Canals

0
455
Imatge de la reunió entre Joan Carles Pérez, Vicent Marzà i Ricardo Requena
Imatge de la reunió entre Joan Carles Pérez, Vicent Marzà i Ricardo Requena

L’alcalde de Canals, Joan Carles Pèrez (Compromís) i el regidor d’Educació i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Canals, Ricardo Requena (Gent de Canals), s’han reunit amb el conseller d’Educació, Vicent Marzà, on se li van traslladar les necessitats i les mancances existents als diferents centres educatius de la localitat. L’alcalde Joan Carles Pèrez s’ha mostrat “molt satisfet per la receptivitat i la proximitat mostrada pel conseller i sobretot pels compromisos aconseguits per part d’aquèst cap a Canals”.

Per altra banda, el regidor d’Educació destacava de la reunió que “tot el que se li ha demanat al conseller, són necessitats justes i demandades des de la comunitat educativa de Canals”,el mateix conseller, continuava dient Requena “admetia que totes les demandes exposades a l’encontre d’este matí eren molt lícites i veritablement necessàries”.

Concretament les reclamacions que se li han presentat a Vicent Marzà són la construcció del nou aulari de l’IES Francesc Gil per al 2018, a més de la reforma integral de l’edifici principal. El conseller s’ha compromés de moment a reformar els banys del centre, el canvi de tota la fusteria metàl·lica exterior i construir rampes d’accés.

Del CEIP Vicent Rius, li se demana a la conselleria que actue de manera urgent en la reparació de la cornisa exterior del col·legi, la construcció d’un pavelló extern i habilitar un menjador escolar amb instal·lacions més dignes. Al conseller se li han demanat mesures que ajuden a reduir l’excés de llum i de calor d’algunes aules del centre educatiu, així com la possibilitat de que el centreassolisca una aula experimental de dos anys; també es pretén aconseguir un accés cobert des de l’exterior del col·legi fins l’edifici principal , així com la millora de la fusteria metal·lica. Algunes déstes actuacions seran immediates, segons conselleria.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament de Moixent es reuneix amb Creu Roja per conéixer les seues previsions per 2016

Del CEIP Calixt III, s’ha demanat a la conselleria la substitució i adequació de les finestres. Del José Mollà el conseller es compromet a una ràpida actuació en la millora dels banys i d’altres necessàries i urgents. A més s’estudiarà la possibilitat d’habilitar alguna aula nova.

DE l’EPA es demana a la conselleria una major competència per exemple, a l’hora de fer-se càrrec del personal docent. De moment la conselleria afirma que no pot assolir eixa despesa però es compromet a intentar augmentar la subvenció per a aquesta ensenyança.

De l’IES Sivera Font, li se demanda a la conselleria un accés des de l’exterior als patis per als vehicles d’emergència, una actuació que es preveu siga immediata.

Del Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat, li se demana a la conselleria que habilite el 1r curs d’FP Bàsica d’Arts Gràfiques, després d´haver aconseguit almenys, la continuïtat del segon curs. El conseller es compromet a valorar la proposta i veure si hi ha possibilitat d´obertura.

De l’escoleta de la Torre, també li se demana a la conselleria una reforma d’una part de l’edifici, en principi, aquesta actuació de moment no es duria a terme.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here