El conseller d’Economia visita els polígons industrials d’Alzira i es reuneix amb l’empresariat de la ciutat

0
1967
Imatge de la visita del conseller Climent a Alzira

Climent destaca la importància dels polígons industrials d’Alzira per al desenvolupament econòmic de la Ribera i la Comunitat

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat la importància dels polígons industrials d’Alzira “per al desenvolupament econòmic de la comarca i de la Comunitat Valenciana”.

Alzira compta amb 17 zones empresarials i tres milions de metres quadrats de sòl industrial, una dada que per al conseller la situen “en un pol geoestratègic de la Comunitat per la seua important indústria”.

En aquest sentit, el titular d’Economia ha subratllat que per al sector industrial les connexions són un factor fonamental per al seu desenvolupament i creixement. Per això, s’ha compromés a continuar treballant en aspectes que permeten millorar les àrees industrials, com la connexió del polígon industrial Carreterad’Albalat amb l’AP-7, donant resposta així a una reivindicació històrica.

“Continuarem treballant per a millorar i modernitzar els polígons industrials d’Alzira a través de les ajudes del Ivace i també col·laborarem en la coordinació d’altres projectes que no depenen directament de la Conselleria d’Economia Sostenible”, ha explicat.

Climent ha realitzat aquestes declaracions a Alzira on ha visitat juntament amb l’alcalde, Diego Gómez, i el president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raúl Tudela, els polígons industrials Mercat d’Proveïments, El Pla i l’empresa Edicions Bromera, i Carretera d’Albalat, per a conéixer ‘in situ’ les necessitats actuals i de futur de les àrees empresarials.
Després del recorregut, Climent ha destacat les subvencions que ha rebut la ciutat i que li han permés realitzar millores en els serveis dels polígons industrials. En aquest sentit, l’alcalde Diego Gómez ha manifestat la necessitat que durant el pròxim exercici continuen aquestes ajudes per a “continuar modernitzant els polígons industrials”.
Així mateix, el conseller ha fet especial referència a la labor realitzada per l’Ajuntament durant la passada legislatura en aspectes com la reducció de l’atur en un 22% o el creixement en l’àmbit de la indústria amb un 5%.

Ajudes Ivace polígons Alzira

La Conselleria, a través del Ivace, ha concedit quatre milions d’euros per a millorar 23 polígons industrials de la Ribera Alta. Aquesta inversió s’emmarca en les ajudes del Ivace per a la millora i modernització de polígons industrials corresponents a les convocatòries 2018-2019 i del 2019 i que han beneficiat a les localitats d’Alzira, Tous, Algemesí, Montserrat, Carlet, L’Alcúdia, Alberic, Catadau, La Pobla Llarga, Sant Joanet i Massalavés.

Així mateix, en el marc d’aquesta convocatòria, Economia Sostenible ha concedit 712.920,55 euros per a millorar i modernitzar cinc polígons industrials d’Alzira (Tisneres, Mercat de Proveïments, L’Agrícola, Riu Verd i Sant Bernabé).
Aquestes ajudes han permés actuacions com la millora en l’enllumenat públic mitjançant mesures d’eficiència energètica i substitució per led de menor consum, implantació de carril bici, millora viària, i de la senyalització i identificació dels carrers del polígon així com la senyalització del trànsit.

Trobada amb empresaris

Després de la visita als polígons empresarials, el conseller i l’alcalde han mantingut una trobada amb l’Associació Empresària d’Alzira i el seu president, Raúl Tudela, per a abordar aspectes com les línies d’actuació de la Conselleria en matèria d’indústria o de comerç local i perquè Alzira continue sent motor econòmic i empresarial de la comarca.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí