El conseller d’Economia participa en les trobades empresarials de la patronal de la Vall d’Albaida COEVAL

0
1101
Foto de família dels participants de la trobada a Ontinyent

Rafa Climent ha participat en la trobada junt amb la Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, l’ontinyentina Rebeca Torró

El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, acompanyat de la Secretària Autonòmica Rebeca Torró, ha participat en la 4a Edició de les Trobades Empresarials COEVAL que al llarg de 2019 està previst que acoste a la comarca de la Vall d’Albaida a personalitats destacades del món empresarial, polític i social. En la Trobada Empresarial amb el Conseller Rafael Climent també van participar Jorge Rodríguez, Alcalde d’Ontinyent i Pablo Úbeda, Regidor de Promoció Econòmica del Ajuntament d’Ontinyent.

El conseller Climent en la seua intervenció davant destacats empresaris de la Vall d’Albaida va exposar les línies generals del que serà la seua actuació al capdavant de la Conselleria en la qual podrà donar continuïtat al treball realitzat en l’anterior legislatura. Així es continuaran duent a terme accions per a la millora dels polígons industrials de la Comunitat Valenciana, qüestió en la qual la Plataforma per la Reindustrialització Territorial (COEVAL-FEDAC-IBIAE), tal com va fer en l’anterior legislatura, ja li ha fet arribar propostes concretes.

També va exposar que des de la seua Conselleria es continuarà donant suport a la innovació i la internacionalització com elmejor camí per al creixement adequat de les empreses. Igualment continuaren les polítiques per a combatre l’economia submergida i fomentar la responsabilitat social empresarial.

Finalmenteen el posterior col·loqui amb el Conseller d’Economia els empresaris li han traslladat la necessitat de continuar donant suport a les millores en els polígons industrials per a entre altres coses poder impulsar l’aplicació de la recent Llei d’Àrees Industrials, la necessitat que els projectes empresarials es tramiten amb més agilitat, especialment en el tema del subministrament energètic. També s’ha destacat la importància d’adequar la formació a les demandes d’ocupació en cada territori, han que la col·laboració públic-privada siga una de les formes en les quals es despleguen accions des de la seua Conselleria ja que l’impacte i eficàcia de les mateixes serà major i que es continuen implementant polítiques que impulsen la cohesió social i la necessària vertebració territorial de la Comunitat Valenciana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí