El conseller Climent destaca l’esforç dels empresaris de l’Olleria per readaptar-se a la crisi industrial


0
520
Imatge de la visita de Climent a l'Olleria
Imatge de la visita de Climent a l’Olleria

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i la directora general d’Indústria i Energia, Júlia Company han visitat l’Olleria per a conèixer els projectes que està duent a terme l’ajuntament per a impulsar la seua reindustrialització.

Rafa Climent ha destacat «la reconversió industrial que ha experimentat l’Olleria passant d’una indústria amb un predomini del sector del vidre a una altra on la fusta i el plàstic han pres força«.

En aquest sentit el titular d’Economía ha assenyalat que «l’Olleria és un poble industrial en línia amb el model productiu que persegueix la conselleria d’Economía amb una aposta decidida per la innovació , la internacionalització i una energía renovable que ajude a baixar costos i guanyar en productivitat amb l’únca intenció d’aconseguir ocupació estable i de qualitat».

Climent i Company han visitat el taller d’ocupació de l’Olleria, l’espai de coworking Espai IDEO de la localitat, disponible per a la realització de cursos de formació i esdeveniments, el Viver d’Empreses així como una de les empreses representatives del sector del plàstic. També s’han reunit amb empresaris i comerciants locals per conèixer les seues necessitats.

Taller d’Ocupació i vistes realitzades

Finalment, el conseller ha visitat l’empresa Vallès, representativa dins del sector del plàstic a la comarca, i que participa en un projecte europeu.

El taller d’ocupació de l’Olleria dóna ocupació i formació a 16 alumnes en les especialitats de jardineria (8 alumnes) i manteniment d’edificis (8 alumnes), a més de proporcionar treball a altres 5 persones (2 monitors, 1 professor de suport, 1 administrativa i 1 directora). El taller ha rebut una subvenció del SERVEF de 146.519 euros i la corporació municipal aporta 9.000 euros.

L’objectiu d’aquest taller és la rehabilitació de la planta baixa de l’antiga casa del metge per convertir-la en un espai multiusos que pugua ser utilitzat per totes les associacions del poble per realitzar les seues activitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here