El conseller Climent destaca la capacitat d’adaptació de la indústria de l’Olleria i la seua aposta per l’economia circular

0
1283
Climent ha visitat l'empresa Mediterrania Lifestyle a l'Olleria

El consell d’Economia ha visitat juntament amb la directora general de l’Ivace, Júlia Company, les instal·lacions de l’empresa Mediterranea Lifestyle SL dedicada a la fabricació de vidre reciclat 100%

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat «l’elevada capacitat d’adaptació del teixit industrial de l’Olleria i la seua aposta per l’economia circular».

Climent ha assegurat que l’empresariat de l’Olleria ha sabut reinventar-se i adaptar-se als reptes de futur apostant per la modernització en els seus processos productius, per la R+D+i i per incrementar la seua presència en el mercat exterior per a guanyar en competitivitat.

Climent ha realitzat aquestes declaracions a l’Olleria, on ha visitat juntament amb la directora general de l’Ivace, Júlia Company, les instal·lacions de l’empresa Mediterranea Lifestyle SL dedicada a la fabricació de vidre reciclat 100%.

Durant el recorregut, el conseller i la directora general han conegut de primera mà l’activitat de l’empresa, la seua capacitat de producció, l’aposta pel futur i els nivells de qualitat i competitivitat dels seus productes.

El conseller ha destacat que Mediterranea Lifestyle treballa amb productes fabricats exclusivament amb vidre reciclat 100% «el que suposa un respecte al medi ambient i un ús eficaç dels recursos».

«Aquests valors- ha continuat- estan en la mateixa línia que els principis d’economia circular que des de la Conselleria d’Economia Sostenible, volem implantar en el nostre model productiu: aconseguir una major adaptabilitat a les necessitats i als processos de producció, així com a una assignació més eficaç dels recursos, i més respectuoses amb el medi ambient, i amb cadenes de producció molt millor comunicades entre si».

En aquest sentit, el titular d’Economia ha explicat que l’economia circular és la intersecció dels aspectes ambientals i econòmics i proposa a més «un nou model de societat que utilitza i optimitza els estocs i els fluxos de materials, energia i residus i el seu objectiu és l’eficiència de l’ús dels recursos».

Així mateix, ha assegurat que l’economia circular és generadora d’ocupació i el seu desenvolupament hauria d’ajudar a disminuir l’ús dels recursos, reduir la producció de residus i a ser més eficient en el consum d’energia.

Millora polígon industrial El Carrascot

El conseller ha destacat la importància que les empreses desenvolupen la seua activitat en un entorn de qualitat dotat amb les infraestructures i els serveis adequats. D’aquesta manera, ha recordat que la Conselleria d’Economia, a través de l’Ivace, va publicar per primera vegada en 2017 una convocatòria d’ajudes dirigida als ajuntaments per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons industrials.

En el marc d’aquestes ajudes l’Ivace ha concedit a l’Ajuntament de L’Olleria 671.000 euros que li han permès dur a terme una sèrie d’actuacions en el polígon industrial El Carrascot com la instal·lació d’un dipòsit contra incendis, la millora de la seguretat, l’adequació de les zones verdes i la millora en les infraestructures hidràuliques del polígon industrial.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí