El Consell reforça la modernització d’infraestructures i instal·lacions al Parc Industrial d’Almussafes

0
494
Parc Industrial d'Almussafes

Aquest conveni beneficia a un total de 120 empreses fonamentalment vinculades al sector d’automoció i que han convertit el Parc d’Almussafes en un dels principals centres logístics mundials de l’àmbit de l’automòbil

El Ple del Consell ha aprovat el conveni entre la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerços i Treball i la Fundació per al Desenvolupament i la Innovació de la Comunitat Valenciana, dotat amb 2.009.800 euros, per a la 14a fase d’inversions en modernització d’infraestructures i instal·lacions industrials i dotació de serveis en l’àrea industrial d’Almussafes i zones limítrofes.

Aquesta fundació sense ànim de lucre té entre les seues finalitats el foment de l’economia i de la qualitat dels productes i sistemes, la defensa del medi ambient, el desenvolupament científic, tècnic, social i cultural, així com la millora de la competitivitat de les empreses.

La fundació és propietària dels trams de les infraestructures elevades de transport de peces i materials que se situen al Parc Industrial d’Almussafes, situat en terreny públic, i que representen un sistema de comunicació i transport intern del parc, que connecta empreses i permet el transport de mercaderies entre elles.

Aquest conveni beneficia a un total de 120 empreses que formen el Parc Industrial d’Almussafes, les quals destaquen per la seua gran aportació al sector d’automoció i que han convertit el Parc en un dels principals centres logístics mundials de l’àmbit de l’automòbil.

El conveni permetrà millorar les infraestructures de transport i garantir el seu ple funcionament i activitat mitjançant actuacions de millora de la seguretat de la infraestructura, modernització i adequació dels elements mòbils de transport (balancinas, cistelles i carros automotors).

Així mateix, es duran a terme gestions dirigides a la digitalització dels sistemes i monitoratge de la infraestructura, actuacions de manteniment de l’operativa i serveis de millora d’enginyeria i de supervisió, vinculats a l’execució de les obres i actuacions objecte del conveni.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'alcalde de Sagunt afirma que la inversió de 30 milions d'una empresa logística revitalitzarà el polígon SEPES

Aquest conveni s’emmarca en l'”Estratègia de política Industrial de la Comunitat Valenciana. Visió 2020″, que inclou la millora de les infraestructures com a acció prioritària per a la Generalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here