El Consell Municipal d’Esports d’Ontinyent tindrà pressupost propi en 2019

0
1286
Imatge de la reunió 'Ontinyent marca el camí'

Jorge Rodríguez i Óscar Borrell confirmen a representants del món esportiu local que la inversió en matèria esportiva en esta legislatura superarà els 2’1 milions d’euros

El Consell Municipal d’Esports disposarà de pressupost propi en l’any 2019. Així ho anunciava aquest dilluns l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en una reunió amb una trentena de representants del món esportiu local dins del cicle ‘Ontinyent marca el camí’, a la qual acudia acompanyat del regidor d’Esports, Óscar Borrell, i on també es confirmava que la inversió en matèria esportiva en esta legislatura superarà els 2’1 milions d’euros.

L’alcalde destacava que amb encontres com aquest “volem arreplegar el sentir del món esportiu d’Ontinyent així com escoltar les idees que ens donen per tractar de continuar fent-les realitat. En aquest sentit, comptar amb pressupost propi era una demanda d’aquest Consell que ara anem a atendre”, manifestava. Jorge Rodríguez posava de relleu que amb aquest canvi “els clubs i entitats esportives tindran una capacitat de decisió molt major sobre els fons municipals que es destinen a l’esport, que en esta legislatura han estat els més elevats que recordem en molts anys: portem més de 1’5 milions d’euros invertits i d’ací al final de legislatura encara s’invertiran 600.000 euros més”, avançava. Entre les millores d’instal·lacions esportives realitzades s’inclou El Clariano, la nova pista d’atletisme, la construcció d’un nou camp de futbol 7 així com nombroses millores al pavelló.

A banda de la millora d’infrastructures, la gestió en matèria esportiva ha inclòs altres línies d’acció com la que la Regidoria d’Esports ha dut a terme amb l’augment de les subvencions anuals als clubs. Açò ha permès que clubs que no rebien ajudes ara estiguen rebent-ne, qüestió que ha contribuït a un augment en un 18% dels xiquets i xiquetes inscrites a les escoles esportives municipals. Segons recordava Óscar Borrell “esta és una de les línies d’acció fonamentals dutes a terme per la Regidoria d’Esports per tractar de reduir el sedentarisme infantil i així augmentar la vida saludable i activa dels xiquets i xiquetes d’Ontinyent”, concloïa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí