El Consell Lector de Xeraco impulsa una nova secció radiofònica per promoure recomanacions literàries en la Safor

CaixaBank - MyBox

0
822
Xeraco
Biblioteca de Xeraco.

El Consell Lector de Xeraco ha impulsat una nova secció radiofònica per promoure recomanacions literàries en la comarca. El racó dels devorallibres proposa reptes cada quinze dies perquè els oients facen les seues recomanacions.

El programa d’Onda Cero Gandia, Más de Uno, a càrrec de la periodista Jéssica Cánovas, albergarà una secció participativa des d’on es proposaran diferents reptes perquè els oients envien les seues recomanacions via àudio.

Aquesta secció, sota el nom d’El racó dels devorallibres, és quinzenal i es podrà escoltar els divendres a partir de les 13:10 a 104.0 FM o a la pàgina web ondacerogandia.com.

La secció, que s’estrenà el passat divendres 5 de febrer, vol dinamitzar les recomanacions literàries entre els oients de la comarca i promoure així la passió pels llibres i per la lectura. El primer repte que s’ha llançat busca conéixer lectures que han marcat la vida dels oients i conéixer el motiu. Les recomanacions enviades via àudio de WhatsApp al telèfon 722 83 48 44 podran escoltar-se divendres 19.

Al primer programa, Jéssica Cánovas va entrevistar Marian Val, coordinadora del projecte de Ciutat Lectora a Xeraco, qui afirmà la potencialitat de “a més de compartir la nostra passió per la lectura, el que volem també és deixar-nos seduir per les recomanacions dels oients i que ens ajuden a descobrir noves lectures i fer més gran eixe grup de devorallibres que ens reunim mes a mes al Consell de Lectura Municipal”. A més a més, feu una recomanació als oients de la mà Carmen Navarro, companya seua en la coordinació del projecte de Ciutat Lectora: la novetat que ha arrassat en la seua primera edició, Noruega de Rafa Lahuerta, editada per Llibres de la Drassana

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here