El Consell Escolar Municipal de Carlet manté els dies 17 i 18 de març de vacances escolars malgrat no haver falles

0
729
Els alumnes de Carlet no aniran a classe els dies 17 i 18 de març.

El Consell Escolar Municipal ha decidit, per 13 vots a favor, 3 en contra i 3 abstencions, mantindre els festius

Després de les recomanacions de la Presidència de la Generalitat respecte a convertir els dies festius de falles en lectius, aquest dijous s’ha reunit telemàticament el Consell Escolar Municipal per tractar este tema.

Al juliol el Consell Escolar Municipal va establir per unanimitat els dies 7 de desembre i 17 i 18 de març com a festius al calendari escolar local. Aleshores hui s’ha debatut sobre si continuar amb els dies 17 i 18 com a festius a Carlet.

El Consell Escolar Municipal ha decidit, per 13 vots a favor, 3 en contra i 3 abstencions, mantindre els dies 17 i 18 de març com a festius, tal com s’havia consensuat al juliol.
El Consell escolar compta amb representants dels 6 centres educatius de Carlet, tant dels claustres de professorat, les AMPA, sindicats, l’inspector educatiu i 2 regidores de l’Ajuntament de Carlet.

Aleshores l’Ajuntament de Carlet informa que el professorat i l’alumnat adscrit als centres de Carlet tindrà eixos dies festius. Per tant, el calendari escolar es queda com estava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here