El Consell d’Esports d’Alzira aprova les inversions en instal·lacions esportives per als propers 4 anys

0
35822
Consell Esportiu d'Alzira.

Entre els projectes destaquen les dues pistes multiús, una d’elles coberta, en el poliesportiu de Tulell

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, junt amb el tècnic del departament, Enric Taronger, s’han reunit amb el Consell d’Esports d’Alzira per tractar diferents aspectes relacionats amb l’esport local. El tema principal ha estat l’aprovació de les inversions en matèria d’infraestructures i instal·lacions esportives per als anys 2023-2027.

Entre els projectes destaquen les dues pistes multiús, una d’elles coberta, en el poliesportiu de Tulell. El Camp d’Esports Venècia també veurà incrementada la seua oferta amb la creació d’una pista de petanca, la coberta de la pista multiús, el canvi a gespa artificial del camp de Raul Albentosa, l’adequació dels pluvials i uns nous vestuaris. A més cal destacar la creació d’una platja urbana amb espais d’ombra junt amb la piscina d’estiu.

A la reunió els clubs han aprofitat per sol·licitar que es recuperen les quantitats econòmiques de les subvencions d’abans de la pandèmia i que s’augmente considerablement les partides a l’esport femení.

L’edil responsable d’Esports, Fernando Pascual ha destacat que «Estes reunions periòdiques amb els clubs són necessàries per al bon funcionament de l’esport a la nostra ciutat, així els esportistes poden conéixer de primera mà el treball del departament al mateix temps que el mateix ajuntament escolta i recull les inquietuds dels clubs”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí