El Consell d’Administració de l’IMAB Gandia proposa Toni Ordiñana com a nou director d’aquest organisme

0
1355
Gandia
Un dels moments de la reunió.

El Consell d’Administració de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques (IMAB) ha acordat en una reunió ordinària presidida pel regidor delegat de l’IMAB, José Manuel Prieto, proposar a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el nomenament de Toni Ordiñana com a nou director d’aquest organisme autònom local que desenvolupa, de forma directa i descentralitzada, els serveis i les actuacions culturals relacionades amb les biblioteques municipals, amb l’arxiu històric de la ciutat i amb la literatura.

La proposta es produeix davant la recent jubilació d’Àlvar Garcia, després de quaranta anys de servei a l’ajuntament de Gandia com a cap del Departament de Cultura i director de l’IMAB.
Toni Ordiñana –qui estarà al capdavant de les Biblioteques, l’Arxiu Històric i ‘Gandia Ciutat Literària’ amb l’organització dels Premis Literaris–, és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València i llicenciat en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Segons informen fonts municipals, compta amb una àmplia experiència en la Xarxa Municipal de Biblioteques de Gandia, ja que ha exercit com a cap de Biblioteques durant els últims deu anys, des de 2010 fins a l’actualitat. Té una trajectòria laboral de trenta anys en el món de les biblioteques públiques municipals, iniciada l’any 1991 com auxiliar de la Biblioteca Pública Municipal d’Oliva fins a 1993.

En març de 1993 s’incorpora a la Xarxa Municipal de Biblioteques de Gandia com a auxiliar i responsable del Programa d’Anàlisi de Biblioteques fruit del conveni signat entre l’Ajuntament de Gandia i la Fundación Bertelsmann. Com a TAEM de Biblioteca ha coordinat la Biblioteca Central entre 2004 i 2006, i també ha sigut coordinador de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Gandia des de 2006 a 2010, portant a terme una profunda renovació i donant-li molta vida, efectuant un gran impuls a aquesta xarxa amb més presència social i participativa a la ciutat, afegeixen les mateixes fonts.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí