El Consell col·labora amb Sagunt per promocionar el turisme cultural a través de les arts escèniques

0
555
Imatge del teatre romà de Sagunt

La Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 100.000 euros perquè Sagunt duga a terme les actuacions del pla de promoció del producte turístic cultural

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Sagunt per a la realització del pla de promoció del producte turístic cultural a través de les arts escèniques a Sagunt i de la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 100.000 euros perquè l’Ajuntament de Sagunt duga a terme les actuacions del pla de promoció del producte turístic cultural a través de les arts escèniques.

En concret, a través d’aquest conveni, es planteja promocionar la ciutat de Sagunt com a destinació ideal per a gaudir d’una oferta cultural integral basada en el seu patrimoni històric, el teatre i les arts escèniques.

Per part seua, l’Ajuntament de Sagunt es compromet a realitzar les accions que comprén el pla de promoció del producte turístic cultural, com el material promocional, accions de màrqueting i promocionals dirigides al turista, a més de la programació i coordinació del festival ‘Escena Kids’, dirigit a les famílies.

Sagunt és una de les destinacions turístiques més representatives de la Comunitat Valenciana i de la província de València per a gaudir d’una oferta cultural integral basada en el seu patrimoni històric, el teatre i les arts escèniques.

Cal destacar que, entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana, està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre ells, Sagunt ocupa un lloc destacat com un de les principals destinacions per a gaudir d’una oferta cultural basada en el patrimoni històric, el teatre i les arts escèniques.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La ONG Carbon Proof reforestará 2 hectáreas de las Hoces del Cabriel en Venta del Moro

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here