Xàtiva realitzarà campanyes estatals i internacionals per potenciar i comercialitzar la ‘Ruta dels Borja’

0
927
Els papes Borja en una plafó de ceràmica a Xàtiva

Mitjançant aquest conveni l’Ajuntament de Xàtiva rebrà 80.000 euros de la Generalitat per impulsar accions promocionals i comercials amb esdeveniments sobre gastronomia, moda, música i dansa

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la ‘Ruta dels Borja’.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 80.000 euros perquè l’Ajuntament de Xàtiva impulse la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja i en la promoció de la ruta temàtica.

Amb açò es pretén promocionar una oferta cultural clara i estructurada de productes i serveis que materialitze la promoció de la ‘Ruta dels Borja’ amb resultats visibles de millora de la destinació amb la creació de productes Borja, la dinamització del sector turístic local i la satisfacció de les expectatives dels visitants.

La proposta inclou una estratègia de promoció turística amb actuacions conjuntes i complementàries entre els municipis de Xàtiva i Gandia, amb l’objectiu de reforçar i consolidar la ruta turística pel denominat ‘Territori Borja’.

L’objectiu és oferir una imatge cohesionada de la marca turística i establir un procés de vinculació del territori que garantisca un flux constant de turistes entre les dues destinacions i les seues àrees d’influència.

En concret, mitjançant aquest conveni l’Ajuntament de Xàtiva realitzarà diferents accions promocionals a nivell nacional i internacional de la família Borja amb esdeveniments sobre gastronomia, moda, música i dansa.

A més, Xàtiva impulsarà la senyalització de la Ruta Borja, realitzarà campanyes de difusió en xarxes socials i en ciutats de proximitat i també es durà a terme un fam trip per a 25 touroperadores, un press trip per a sis periodistes i un blog trip per a sis blogguers especialitzats en turisme cultural, entre altres accions promocionals.

Cal destacar que entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, com és el cas de Xàtiva i la marca turística ‘Territori Borja’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here