El Consell aprova un conveni de 30.000 € amb l’Ajuntament de Sueca per al funcionament de l’Espai Joan Fuster

0
2107
Imatge de l'Espai Fuster de Sueca.

El centre impulsa activitats culturals i de foment de la lectura i l’estudi, de manera molt especial, de l’obra de Joan Fuster

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Ajuntament de Sueca amb la finalitat de finançar les despeses de funcionament de l’Espai Joan Fuster així com la realització d’activitats que tinguen com a objectiu fomentar la lectura i l’estudi de l’obra de Joan Fuster. Per a dur-ho a terme, la conselleria aportarà 30.000 euros a l’Ajuntament de Sueca.

A més de les despeses de funcionament i personal de l’Espai Joan Fuster es finançaran les activitats de foment de la lectura i l’estudi de l’obra de Joan Fuster, previstes en les programacions del Museu, el Centre de Documentació i l’Aula Didàctica Joan Fuster.

Cal recordar que l’Ajuntament de Sueca és el gestor de l’Espai Joan Fuster, centre cultural del municipi en què es fan diversitat d’activitats culturals i de foment de la lectura i l’estudi, de manera molt especial, de l’obra de Joan Fuster.

L’Espai Joan Fuster comprén el Museu Joan Fuster i el Centre de Documentació Joan Fuster que allotja l’arxiu, la biblioteca, l’hemeroteca, la correspondència i el fons artístic que van ser propietat de l’escriptor. L’Espai Joan Fuster és també la seu de l’Aula Didàctica de Cultura Contemporània Joan Fuster, creada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí