El Consell aprova modificar la titularitat del centre d’Educació Infantil Benirredrà que passa a ser municipal

0
441

El Ple del Consell ha aprovat un conveni entre la Generalitat, a través de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i l’ajuntament de Benirredrà per a modificar l’autorització del centre privat de primer cicle d’Educació Infantil d’aquesta localitat, que passa a ser íntegrament de titularitat municipal.

Aquest conveni produirà efectes des del mateix dia de la signatura; no obstant això, l’autorització d’obertura i funcionament del centre serà des de l’inici del curs acadèmic 2019-2020.

Benirredrà
Ajuntament de Benirredrà.

El centre impartirà el pla d’estudis d’Educació Infantil establit en la norma per als centres educatius de l’àmbit territorial valencià, i tindrà una capacitat de dues unitats amb un màxim de 33 places escolars amb la distribució següent: una unitat per a xiquets de 0 a 2 anys, amb 13 places escolars, i una unitat per a xiquets de 2 a 3 anys, amb 20 places escolars.

Cal destacar que l’Associació Cultural Benirredrà, titular del centre privat d’Educació Infantil de primer cicle denominat Benirredrà va sol·licitar, el dia 14 de desembre de 2018, modificar l’autorització d’obertura i funcionament del centre i procedir al canvi de titularitat a favor de l’ajuntament de Benirredrà.

D’altra banda, el Ple de la corporació municipal va acordar subrogar-se en tots els drets i obligacions del titular actual davant de l’Administració educativa.

Per això, i segons el que disposa la Llei orgànica 8/1985, reguladora del dret a l’educació, es firma aquest conveni, atés que la creació de centres docents públics de titularitat municipal s’ha d’autoritzar per conveni entre l’administració educativa competent i les corporacions locals.

La nova autorització compta amb els informes preceptius i vinculants de les direccions generals competents en administració local i pressupostos, referents a l’absència de duplicitats en el servei i a l’estabilitat pressupostària.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here