El Consell aprova el conveni amb Altea per a la nova autorització del Conservatori Professional de Música

0
792

El Ple del Consell ha aprovat el conveni entre la Generalitat, a través de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i l’ajuntament d’Altea per a la nova autorització del Conservatori Professional de Música, de titularitat municipal, a causa del trasllat de les seues instal·lacions.

El centre canvia les seues instal·lacions, del carrer de l’Enginyer Muñoz a la nova ubicació al carrer del Camí Vell d’Alacant, núm. 1, d’Altea. A efectes administratius el centre queda adscrit al Conservatori Professional de Música Tenor Cortis de Dénia.

Plaça de l’Ajuntament.

Cal destacar que el Conservatori disposa d’una capacitat per a 346 places escolars de les quals 132 són per a ensenyaments elementals i 214 per a professionals. El centre imparteix el currículum dels ensenyaments elementals i dels ensenyaments professionals de música per a les especialitats següents: Piano, Flauta Travessera, Clarinet, Fagot, Saxofon, Trompa, Trompeta, Trombó, Tuba, Violí, Viola, Violoncel, Contrabaix, Oboé, Percussió, Dolçaina i Cant.

Així mateix, correspon a l’ajuntament d’Altea, com a titular del centre, la dotació pressupostària necessària per a les despeses derivades del personal, docent i no docent, i les derivades del funcionament del centre.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí