El Consell Agrari de Sagunt repararà i pavimentarà diversos camins rurals del terme

0
400
Consell Agrari de Sagunt

Les obres, que tenen una previsió de finalització de dos mesos, s’escometran en els camins del Racó de Matoses, Marjals, Pla del Bou, d’Uixó, Molins, Palmosa, Borajunta, Aixebe i Clot de fita

El Consell Agrari ha adjudicat dos contractes d’obres de reparació i pavimentació de diversos camins rurals de la partida de Montíber al terme municipal de Sagunt. Concretament, un de reparació dels camins rurals de Racó de Matoses, Marjals, Pla del Bou, d’Uixó i Molins i un altre de pavimentació dels denominats Palmosa, Borajunta, Aixebe, Clot de fita i Pla del Bou. Els dos contractes s’han adjudicat a la mateixa empresa, Construcciones FERQUE, per un total 67.767 euros (IVA inclòs) el primer i per 163.951 euros (IVA inclòs) el segon.

Els camins a reparar són aquells en els quals infraestructures, fenòmens meteorològics i el trànsit de vehicles pesats més han afeblit l’estructura de la calçada i deteriorat la plataforma per la qual cosa l’asfaltat donarà continuïtat als trams existents. Estes obres facilitaran el trànsit tant de turismes que circulen per eixes zones com de vehicles agrícoles i, en època de recol·lecció, de vehicles pesats.

Estes obres consistiran, entre altres tasques, a netejar i esbrossar els ferms i les cunetes laterals, en l’escarificat parcial dels camins o en el rasanteig i compactat de la base amb motoanivelladora, així com en l’asfaltat i la formigonada.

La presidenta del Consell Agrari, Gloria Parra, ha declarat que estes obres responen al fet que molts camins estaven especialment deteriorats per la important afluència de vehicles i que s’han atés aquells les parcel·les confrontants dels quals estigueren cultivades. A més, la regidora ha manifestat que el Consell Agrari està estudiant la viabilitat de licitar un contracte plurianual que permetrà realitzar actuacions com són el terraplenament i la formigonada de camins d’una manera “més ràpida i eficient però sobre tot que atendria a tot el terme municipal”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here