El Concurs autonòmic de pardals cantors acollirà a més de 500 persones en Benissa

0
810
Un dels moments de la reunió de treball.

El XXXIII Concurs de pardals cantors de la Comunitat Valenciana que acull Benissa el pròxim cap de setmana té una previsió de més de 500 persones assistents, entre participants, organitzadors i acompanyants. Així ho ha avançat Miguel Soler, president de la Federació Ornitològica Cultural Silvestrista Espanyola (FOCSE).

La FOCSE organitza aquest concurs autonòmic, conjuntament amb l’Associació Ornitològica Benissa i Comarca i l’ajuntament de Benissa, un esdeveniment que començarà en el camp d’Atletisme en la matinal del diumenge (9 hores). Un dia abans, dissabte a la vesprada (19 h) tindrà lloc en el Centre d’Art Taller d’Ivars l’acte d’apertura. El mandatari de la federació silvestrista ha volgut manifestar “l’agraïment a l’ajuntament de Benissa, i especialment a Xavi Tro (regidor d’Esports) per la bona organització i l’entusiasme que han posat perquè el Concurs siga un èxit”. Soler ha rememorat “l’evolució de Benissa en aquest món, amb un gran canvi des dels anys 90 fins ara, optant així a què puguen acollir aquesta prova tan important dins del calendari anual”.

En l’àmbit competitiu, cada societat podrà inscriure fins a 24 ocells, i el mateix president de la FOCSE ha destacat que a aquesta cita esportiva acudiran “els millors ocells de les terres valencianes, com ara Asp, Guardamar, la Pobla de Vallbona, Vall d’Uixó o Puçol”.

Xavi Tro ha volgut assenyalar que “el silvestrisme és un costum molt arrelat a les comarques valencianes que ha passat de generació en generació, i esperem amb els braços oberts a aficionats i participants”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here