El Comissari de la Policia Nacional de Gandia apel·la a l’esforç conjunt de l’Ajuntament i forces de seguretat per reduir la violència

0
872
Un dels moments de l'acte.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha participat en l’acte que, amb motiu del Dia de la Policia Nacional, s’ha celebrat a la Casa de la Marquesa. L’acte ha comptat amb la presència del Comissari de la Policia Nacional de Gandia, Carlos Julio San Román; el jutge degà dels jutjats de la partida judicial de Gandia, Juan Antonio Navarro; el fiscal degà dels Jutjats de la partida judicial de Gandia, Antonio Vicente Cots; efectius dels cossos i forces de seguretat de l’Estat; així com autoritats i membres de la corporació municipal.

El Comissari de la Policia Nacional de Gandia, Carlos Julio San Román, va destacar “els esforços compartits amb l’ajuntament de Gandia i especialment amb la seua Policia Local “per abordar la seguretat de la ciutat amb un enfocament conjunt tant diàriament com en la coordinació per als esdeveniments de major envergadura”. “Agraïm l’esforç de la corporació municipal amb l’alcaldessa al capdavant, per atendre i impulsar amb diligència els assumptes que afecten la seguretat”.

Per la seua banda, Diana Morant ha destacat que “és un plaer acompanyar-vos en l’acte de commemoració del Dia de la Policia Nacional. En aquesta jornada de celebració hem de reivindicar el paper de la Comissaria de Gandia, la qual té un extraordinari equip de dones i homes que posen la seua vocació i la seua qualitat humana al servei de la societat gandiana” va declarar l’alcaldessa qui ha destacat que “en Gandia s’està duent a terme una magnífica coordinació entre les forces de seguretat, així que aprofite per a valorar molt positivament les reunions tècniques que es convoquen setmanalment entre Policia Nacional i Policia Local, les quals fan que els dispositius siguen més eficients i més eficaços per donar una millor resposta als problemes dels ciutadans. Així ha quedat palés en els operatius especials de Nadal i Reis, Falles o Setmana Santa o l’actuació que es va realitzar durant i després de l’incendi forestal que va afectar Gandia el passat mes d’agost. Sense oblidar la campanya d’estiu on, tenint en compte el considerable augment de la població, no s’han produït situacions de gravetat”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Gandia desenvoluparà un Pla Director de Turisme Intel·ligent

L’alcaldessa de Gandia ha incidit que “Gandia és una ciutat segura, com diem, però també una ciutat educada, amable, plena de valors i amb qualitat de vida. Gandia és una ciutat moderna, dinàmica i emprenedora. Tot això comporta que Gandia siga una ciutat d’oportunitats”.

Un altre dels assumptes que l’alcaldessa ha abordat durant el seu discurs ha estat la col·laboració en la lluita contra la violència masclista. “Cada dia som testimonis de la tràgica situació que pateixen les dones i els seus fills, les quals són assetjades, maltractades o assassinades per les seues exparelles o parelles, simplement pel fet de ser dones. Aquesta situació no es pot tolerar. Acabar amb aquesta xacra que continua matant a dones, és una lluita de tota la societat que s’ha d’afrontar amb més contundència”.

Per concloure, Morant ha felicitat els agents de la Policia Nacional per “l’encomiable i admirable tasca que realitzen a la nostra ciutat. Només si continuem treballant unint esforços seguirem sent una de les ciutats més segures del nostre país. Moltes gràcies a tots els agents dels diferents cossos i forces de seguretat que operen a Gandia, en general, i a l’equip humà que conforma el Cos de la Policia Nacional de la nostra ciutat, en particular”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here